Meseutak, szülinapok, táborok

Születésnapok lebonyolítása: A legtöbb szülő azért keres meg minket, hogy a rengeteg tárgyi ajándék helyett/mellett minőségi élményt adhasson gyermekének. Házhoz vihető előadásainkat 3-8 éves korig ajánljuk, de volt már példa felnőtt születésnapi rendezvényekre.

Társulatunk vállal bábos előadásokat szülinapi zsúrokra.

2-4 évesekenek: A három kismalac, Szutyejev összeállítás, Kisoroszlán kalandjai, Lusta öreg gőzös, Utazik a kígyó…. Egyedi igényeket is figyelembe veszünk

 

- 4-6 éveseknek: Cirkuszi mulatságok, Kisoroszlán kalandjai, …. Számításba vesszük az ünnepelt életkorát, érdeklődési körét.

ÚJ!!! 4-10 éveseknek: Táncoló Mesék: Interaktív énekes - táncos gyermek mese műsor, modern táncbetanítással egybekötve. Tartja: Klajkó Szandra énekesnő és Nemec Mariann, a TeArt Művészeti Központ vezetője. Érdeklődni:06 30 369 7510, illetve 06 70459 2359. Elektronikusan: tancolomesek@gmail.com

- 6-10 éveseknek: Egyedi megrendelés alapján vicces történetek, versek, prózák bábos és színészi előadása. Megrendelése a zsúr előtt min. 2 héttel.

 

- felnőtteknek: 15-20 perces árnyjáték, melyben zenére megjelenítjük az ünnepelt legfontosabb életeseményeit. Felkészülésünk miatt megrendelése a zsúr előtt min. 3 héttel szükséges.

 

Ajánlatkérés, egyeztetés: bbs@baboseszter.com, vagy a 06 70 6063 072-es telefonszámon.

 

Szükség esetén a helyszín kiválasztásában, leszervezésében is tudunk segíteni.

 

Igény esetén vállaljuk a szülinapi zsúr levezetését is. (2 és fél órás program, mely tartalmaz egy interaktív bábelőadást, egy ahhoz kapcsolódó programot – kézműves, vagy egyéb sportos, ügyességi feladványok – köszöntés, tortázás lebonyolítását) Ára: 20.000.- Ft, gyermeklétszámtól függetlenül.

 

- nyári táborok: 5 éve szervezünk nyári táborokat kisiskolásoknak, akik az öt nap alatt belekóstolhatnak a bábjátszás minden területére. A hét végére pedig az elkészült munkákat játékba is hozzuk.

 

- Wekerlei Meseutak: az első meseút társulatunk 5. születésnapja alkalmából készült. A nagy sikerre tekintettel május 31.-én újra megrendezzük. A program látogatása INGYENES! A fenti videók az őszi meseútról adnak ízelítőt.